NATURAQUA Flash Animation Placeholder

Adobe Flash Plugin Missing!
You must install the Flash Plugin for your Browser in order to view the above animation. You can download it from

Főoldal MAGUNKRÓL

MAGUNKRÓL

A NATURAQUA Kft. 1995 decemberében jött létre az 1992-től működő NATURAQUA Betéti Társaság utódjaként. Cégünk környezetvédelmi, vízgazdálkodási tervező, tanácsadó és kivitelező tevékenységet végez.

Cégünk szakemberei a mérnöki és környezetvédelmi tudományok különböző területeinek magas szintű ismereteivel, valamint több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkatársaink szaktudása, valamint a felhasznált szoftverek (hidrogeológiai modellező, talaj- és vízminőségi kockázatelemző, térinformatikai), illetve az akkreditált mintavételhez használt korszerű mérő és mintavevő eszközök szolgáltatják azt a műszaki hátteret, amellyel a komplex feladatok is megoldhatóak.

Minőségirányítási rendszerünket (MSZ EN ISO 9001 és MSZ EN ISO 14001) úgy működtetjük, hogy az megfeleljen megrendelőink elvárásainak, a szabályozó hatóságoknak és a tevékenységünket minősítő szervezetek igényeinek, továbbá biztosítsa minőségpolitikánk és céljaink megvalósítását, társaságunk eredményességét, dolgozóink megélhetését. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk minden tevékenységnek, amely céljaink elérését a minőség és a minőségbiztosításának javításával segíti.