NATURAQUA

Környezetvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft

Magunkról

NATURAQUA Kft. 1995. decemberében jött létre  az 1992-től működő NATURAQUA Betéti Társaság utódjaként. Cégünk környezetvédelmi, vízgazdálkodási tervező, tanácsadó és kivitelező tevékenységet végez.

Cégünk szakemberei a mérnöki és környezetvédelmi tudományok különböző területeinek magas szintű ismereteivel, valamint több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkatársaink szaktudása, valamint a felhasznált szoftverek (hidrogeológiai modellező, talaj- és vízminőségi kockázatelemző, térinformatikai), illetve az akkreditált mintavételhez használt korszerű mérő és mintavevő eszközök szolgáltatják azt a műszaki hátteret, amellyel a komplex feladatok is megoldhatóak.

 

Minőségirányítási rendszerünket (MSZ EN ISO 9001 és MSZ EN ISO 14001) úgy működtetjük, hogy az megfeleljen megrendelőink elvárásainak, a szabályozó hatóságoknak és a tevékenységünket minősítő szervezetek igényeinek, továbbá biztosítsa minőségpolitikánk és céljaink megvalósítását, társaságunk eredményességét, dolgozóink megélhetését. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk minden tevékenységnek, amely céljaink elérését a minőség és a minőségbiztosításának javításával segíti.